Конкурсът „Да украсим Бургас" стартира, изпратете вашето предложение - burgas.utre.bg

Конкурсът „Да украсим Бургас" стартира, изпратете вашето предложение

21 ноември 2018, 16:00 | Burgasutre
  • Снимка:
    Община Бургас

"Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!" е мотото на новото издание на традиционния конкурс

Традиционният общинският конкурс "Да украсим Бургас" стартира на 15 ноември. Условието за участие е да удостоверите със снимка или кратко видео, че сте допринесли за цялостното празнично настроение чрез направата на атрактивна коледна украса, поставена на  външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради в Бургас. 

"Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!" е мотото на новото издание на традиционния конкурс. Той се организира за 12-ти път в навечерието на коледните празници. Крайният срок за участие е 15 декември, събота. Целта е да се поощри  креативността и  личната инициатива на бургазлии.
Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2019 година са част от наградите, които очакват финалистите.
За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци", както и новият луксозен календар на Община Бургас за 2019-та.

В "Да украсим Бургас" могат да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Записването е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки и видео на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: media@burgas.bg.
Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията се приемат до 15 декември, събота.    
След това комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града и ще разпредели наградите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета