„Музикален импулс“ търси таланти в Бургас - burgas.utre.bg

„Музикален импулс“ търси таланти в Бургас

05 юли 2018, 18:00 | Светлина Еленова

Той се организира от Арт център "Точно време" с подкрепата на Община Бургас

Второто издание на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика "Музикален импулс" - Бургас 2018 ще се проведе от 3 до 5 август.

Той се организира от Арт център "Точно време" с подкрепата на Община Бургас, а в него ще имат възможността да се изявят млади поп изпълнители.

В журито на конкурса ще се включи специален гост от Лондон - Уилям Лестър. Той е професионален актьор, певец и вокален педагог с 25 години опит в различни музикални формати във Великобритания като The Voice Kids UK, X Factor UK, The Voice UK. В момента преподава вокално и актьорско майсторство. Уилям Лестър ще бъде за първи път в България по покана на председателя на Арт център "Точно време" Стефан Лалчев.   

Конкурсните дни на "Музикален импулс" ще се проведат на 03 и 04 август, когато залата на Културен дом на нефтохимика ще се изпълни със стотици участници и гости. Финалът ще бъде на 05 август от 19:30 в Летния театър на Бургас, където ще се състои церемонията по награждаването и тържественият галаконцерт.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета