Пламен Константинов със специална изненада за рождения си ден - burgas.utre.bg

Пламен Константинов със специална изненада за рождения си ден

14 юни 2018, 19:04 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Пламен Константинов със специална изненада за рождения си ден

Пламен Константинов бе приятно изненадан по време на официалната пресконференция

Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен Константинов получи специална изненада за 45-ия си рожден ден по време на официалната пресконференция преди турнира от Волейболната лига на нациите във Варна. Константинов и колегите му Лоран Тили (Франция), Стефан Антига (Канада) и Ренан Дал Зото (Бразилия) точно трябваше да започнат изказванията си за предстоящите интригуващи сблъсъци в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта, когато в залата влязоха двама малки фенове на българския национален отбор, облечени в екипи на „лъвовете“. От името на българските запалянковци, на организаторите на турнира и Българската федерация по волейбол, малчуганите поднесоха на Пламен Константинов торта във формата на волейболна топка и специален подарък – лъвче, символизиращо българската мощ. Варненските момчета и големи волейболни фенове – 11-годишният Гюро и 9-годишният Берко, пожелаха на Пламен Константинов здраве и успехи в живота и много волейболни победи.

 
Селекционерите на Бразилия, Франция и Канада аплодираха българските момчета, след което също поздравиха рожденика. Изключително развълнуван, Пламен Константинов благодари и на организаторите, и на всички български фенове, и конкретно на публиката във Варна, като си пожела с момчетата му да създават празници за родните приятели на волейбола – и в предстоящите мачове от Лигата на нациите, и по време на световното първенство през септември, на което сме домакини заедно с Италия.

В петък (15 юни) турнирът във Варна се открива с мача между олимпийския шампион Бразилия и бронзовия медалист от последното издание на Световната лига – Канада. От 18,30 часа България излиза срещу европейския шампион от София през 2015 г. – Франция.

В събота (16 юни) от 15,30 играят Бразилия – Франция. От 18,30 часа България посреща Канада.

В неделя от 15,30 часа е срещата Франция – Канада. От 18,30 часа е битката България – Бразилия.

Билети може да купите в мрежата на Eventim и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета