„Акве Калиде“ подготвя специална програма за Нощта на музеите - burgas.utre.bg

„Акве Калиде“ подготвя специална програма за Нощта на музеите

14 май 2018, 10:27 | Светлина Еленова

Кулминацията на нощта започва в 22:00 ч., когато зрелищно огнено шоу "Огънят от древността" ще пренесе на земята битката на боговете и титаните

ТК "Акве Калиде" ще се включи в ежегодната инициатива - Европейска нощ на музеите. На 19 май, събота, от 20:00 ч. до полунощ музеят в комплекса ще бъде отворен за безплатни посещения. 3D mapping прожекциите ще са на всеки кръгъл час в този интервал, също с вход свободен.

За посетителите е подготвена музикална програма. Джаз формация Circle ще представи музикален спектакъл, в който са включени произведения на Майлс Дейвис, Джон Колтреийт, Джордж Гершуин, Елвис Пресли, Пол Анка, Франк Синатра, Бийтълс, Нат Кинг Кол и др.

Кулминацията на нощта започва в 22:00 ч., когато зрелищно огнено шоу "Огънят от древността" ще пренесе на земята битката на боговете и титаните. Шоуто с уникални светлинни ефекти ще изпълни формация "Дивинитас", познати от участието си в "България търси талант". Мистична музика с епични моменти ще потопи зрителите в среднощен омагьосан свят, в унисон с атмосферата на историческото място.

Всички събития в Нощта на музеите в "Акве Калиде" са с вход свободен.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета