Бургас се включва във втория етап на кампанията „Неочаквана ваканция“ - burgas.utre.bg

Бургас се включва във втория етап на кампанията „Неочаквана ваканция“

14 април 2018, 12:03 | Светлина Еленова

В надпреварата за над 20 безплатни ваканции могат да се включат всички туристи

Бургас се включва във втория етап на кампанията "Неочаквана ваканция", която се организира от Министерството на туризма. Инициативата ще премине под надслов "Една почивка никога не стига!". Целта ѝ е да се популяризират разнообразните възможности за туризъм в страната и да се насърчат повече българи да почиват у нас.

 

В надпреварата за над 20 безплатни ваканции могат да се включат всички туристи, реализирали най-малко три или повече последователни нощувки у нас през периода 1 април -31 май 2018 г. Те трябва да се регистрират на сайта на инициативата  https://www.neochakvanavakancia.bg/,  представяйки валиден документ за осъществената почивка.  

В кампанията могат да се включат неограничен брой нощувки, реализирани в периода на играта, като Министерството на туризма има право да проверява валидността на всяка регистрация. Периодът за включване за участие в кампанията е до 10 юни. 

Цялостната концепция за играта включва популяризиране по тв, радио- и онлайн канали в редица водещи български медии. Наградите са ваканции в страната, предоставени от партньори на Министерство на туризма. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в сградата на Министерството на туризма посредством специално разработен софтуер в присъствието на нотариус не по- късно от 18 юни 2018 г. и ще бъдат оповестени на интернет страницата на кампанията.

И Община Бургас се включва във втория етап на кампанията "Неочаквана ваканция" с интересни и вълнуващи награди. Първата награда е ваучер за двама, за посещение и нощувка в ТК "Остров Света Анастасия". Втората награда е ваучер за двупосочно пътуване до ТК "Остров Света Анастасия" и посещение на музейна експозиция + посещение на интерактивен музей при ТК "Аквe калиде". 

 

 

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета