Търг с тайно наддаване за хиляди литри етилов алкохол - burgas.utre.bg

Търг с тайно наддаване за хиляди литри етилов алкохол

11 април 2018, 13:42 | Светлина Еленова
  • Снимка:
    митници/ архив

Общата начална тръжна цена на цялото количество е близо 9 хиляди лева

Митница Бургас обяви търг с тайно наддаване за продажба на 33 538 литра етилов алкохол с цел преработка. Той е конфискуван от инспекторите в полза на държавата с влезли в сила административнонаказателни производства.
За участие в търга се допускат само лицензирани складодържатели, съгласно ЗАДС, уточняват от митницата.
Продаваният етилов алкохол е обособен в 114 позиции с различно алкохолно съдържание, в наливни количества. Всяка позиция е с отделна начална тръжна цена. За включването в търга се внася депозит в размер на 10% от началната тръжна цена. Общата начална тръжна цена на цялото количество е 8 556,92 лв.
Заявления за участие и писмени ценови предложения могат да се подават в деловодството на Митница Бургас от 16 до 19 април. Разглеждането на постъпилите предложения /оферти/ ще се проведе на 20 април.
Пълната информация за търга е обявена на информационно табло в Митница Бургас, както и в интернет страницата на Агенция „Митници" www.customs.bg в секция Обяви и съобщения » Търгове » Публични продажби.

Това е втора процедура за провеждане на търга, след като на обявената първа процедура през месец март не са се явили кандидати.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Крими