След заповед на кмета: Озеленяват, асфалтират и маркират - burgas.utre.bg

След заповед на кмета: Озеленяват, асфалтират и маркират

13 март 2018, 10:25 | Светлина Еленова

Подновяването на избледнелите маркировки из целия град също стартира тази седмица

Кметът Николов разпореди всички отговорници и фирми с ангажимент към поддържането на инфраструктурата да мобилизират целия си ресурс през новата седмица по отношение миенето на уличната мрежа, асфалтирането, маркировката и озеленяването.

Едновременно с пътните ремонти, които заради трайно положителните температури вече могат да се извършват и с топла асфалтова смес, се прави паралелен график за почистване и измиване на улиците. В нощта срещу вторник това ще се случи по булевард "Стефан Стамболов", между кръговите кръстовища при университет "Проф. д-р Асен Златаров" и "Мираж". Следващите улици за измиване ще бъдат определени спрямо работата на строителните фирми, работещи по възстановяване на покритието им.

Подновяването на избледнелите маркировки из целия град също стартира тази седмица. Приоритетно дейностите ще започнат по трасетата на градския транспорт. Фирмите, които не спазват определения им график или извършват некачествено асфалтиране и маркиране, ще бъдат санкционирани. На сутрешната оперативка беше разпоредено още да се извърши почистване и на велоалеите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета