Броени дни до финала на общинския конкурс „Да украсим Бургас" - burgas.utre.bg

Броени дни до финала на общинския конкурс „Да украсим Бургас"

08 декември 2017, 13:37 | Светлина Еленова

Целта на конкурса е да поощри инициативността на всеки бургазлия

Броени дни остават до финала на традиционния общински конкурс "Да украсим Бургас". Крайният срок е 15 декември.

Бургазлии могат да участват в него като изпратят атрактивна и впечатляваща коледна украса на външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради.

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически  комплекс Акве Калиде през новата 2018 година са само част от интригуващите награди, които очакват финалистите в  конкурса "Да украсим Бургас".

За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци"и новият луксозен календар на Община Бургас за 2018-та.

Целта на конкурса е да поощри инициативността на всеки бургазлия, който лично допринася за общото настроение по празниците.

В "Да украсим Бургас" могат да се включат жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Участието е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: media@burgas.bg.

Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията очакваме до 15-ти декември /петък/.    

След събиране на всички предложения в определения срок, комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града. Наградите, разбира се, няма да закъснеят. Очакваме предложенията ви! Нека тази Коледа направим Бургас по-красив, по-светъл и празничен от всякога!

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета