Купа и 4 медала за младите надежди от бургаския спортен клуб „Джудо и самбо“ - burgas.utre.bg

Купа и 4 медала за младите надежди от бургаския спортен клуб „Джудо и самбо“

29 ноември 2017, 13:02 | Светлина Еленова

Добрите резултати, постигнати при изключителна конкуренция

Купа и 4 медала спечелиха на престижен международен турнир в София, организиран от местния "Локомотив", младите надежди на бургаския спортен клуб "Джудо и самбо". За отличията спориха 792 състезатели от 55 клуба от 8 държави от деца до мъже и жени. Бургаският клуб с треньори Ирина Пауникова и Бисер Горанов имаше 11 представители.

Със златните медали триумфираха Стилян Плачков в категория над 34 килограма, за родени през 2010 година и по-малки, и Петър Желязков до 34 килограма във възрастовата група родени между 2005 и 2007 година.

Божилин Кизин е сребърен медалист в категория до 23 килограма при най-малките. Бронзово отличие заслужи Данаил Карадимов при 38-килограмовите, за родени през 2008 и 2009 година. Състезателите на бургаския клуб "Джудо и самбо" грабнаха и купата за трето място в отборното класиране за родените през 2010 година и по-малки.

Добрите резултати, постигнати при изключителна конкуренция, са отличен атестат за работата на треньорския тандем Бисер Горанов и Ирина Пауникова, която е и президент на клуба.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета