Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко - burgas.utre.bg

Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко

10 октомври 2017, 10:59 | Светлина Еленова

Те зарязали автомобила в с.Драчево и се върнали с друг в Бургас

Момчета задигнаха лек автомобил мерцедес S 320, след като случайно намерили в близост ключа за возилото в района на бл. 117 в бургаския ж.к. „Братя Миладинови”. 25-годишният собственик веднага подал сигнал във Второ районно управление в Бургас.
Младежите се качили в автомобила и отпрашили към средецкото село Драчево.  Там те зарязали мерцедеса и се качили в друга кола – опел корса и се върнали в Бургас.
През това време обаче униформените от Районното управление Средец забелязали мерцедеса  и със съдействието на служители от Четвърто районно управление – Бургас  опелът, заедно с намиращите се в него бургазлии – 22-годишният  К.Т., 22 и 21-годишният В.К., 21, е спрян.
Констатирано е, че около 01.00 ч. на 09.10.т.г. В.К. открил загубен ключа на л.а. мерцедес в близост до автомобила и около 05.00 ч. заедно с К.Т. се придвижили с чуждата кола до с. Драчево с цел да го укрият.
От купето му откраднали различни лични вещи, които са открити в опела. В.К. направил пълни самопризнания и описал подробно начина за извършване на престъплението.
Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

 

Етикети
кражба

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета