Кметът с поздрав към бургаските деца за първия учебен ден - burgas.utre.bg

Кметът с поздрав към бургаските деца за първия учебен ден

15 септември 2017, 11:10 | Светлина Еленова

Всички знаем, че Бургас притежава прекрасни преподаватели и талантливи деца, каза Николов

"Уважаеми ученици, учители и родители,

С най-голямо удоволствие ви поздравявам по повод първия учебен ден - 15 септември.Това е специален момент за всеки от нас, тъй като е свързан с едни от най-приятните емоции и спомени в живота ни.Нека първият учебен звънец ни направи по-единни и да ни зареди с оптимизъм.

Община Бургас винаги е работила със специално отношение към образованието, защото то е в основата на всеки успех и революционна промяна. Горди сме, че посрещаме новата учебна година с откриването на ново училище, обновени дворни пространства с площадки за спорт и повече места за прием в детските градини и яслите.Уверявам Ви, че ще продължаваме тази наша политика и занапред.

Мили деца,днес училищният звънец ви събира отново заедно в клас. Някои за първи път ще седнат на училищния чин, на други им предстоят матури и изпити. Пожелавам на всички вас една успешна година, в която да натрупате нови знания, да откриете нови приятели и да изпитвате удоволствие от работата със своите преподаватели и съученици.

Уважаеми родители, бъдете винаги добра опора на своите деца, докато те попиват нови знания и се справят с поставените им задачи. Днес ролята ви в процеса на обучение и възпитание е изключително важна, за да опазим най-малките членове на нашето общество от опасностите, които ги дебнат в интернет и външната среда.

Скъпи учители, вие се изправяте отново пред предизвикателството да отстоявате принципите на една достойна професия и да дарявате знания на младите поколения, които в утрешния ден ще работят за развитието на нашия град и нашата страна. Изпълнението на тази мисия е невъзможно, без човек да вложи душа и любов в своята работа. Искрено ви благодаря за това, че не спирате да го правите.

Всички знаем, че Бургас притежава прекрасни преподаватели и талантливи деца. Вярвам, че и тази година наши отбори ще печелят медали от олимпиади и световни надпревари и с това ще прославят името на града ни. Община Бургас винаги ще бъде ваш партньор по пътя на знанието, защото то е пътят към доброто бъдеще.

На добър час през новата учебна година!"Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета