Таланти от четири страни в „Несебър без граници“ - burgas.utre.bg

Таланти от четири страни в „Несебър без граници“

05 септември 2017, 12:38 | Светлина Еленова

Голямата награда тази година отиде при Интегрирания народен ансамбъл „Паралели“ от Липецк

Над 120 участници от България, Казахстан, Русия и Таджикистан събра на една сцена фестивалът „Несебър без граници“, който за трета поредна година дава възможност на хора с увреждания, но с артистични заложби да покажат, че за изкуството граници и ограничения няма. 
Голямата награда тази година отиде при Интегрирания народен ансамбъл „Паралели“  от Липецк, Русия, който спечели и първо място в  категорията „Танц в инвалидна количка - ансамбли“. Пламен Любенов, спечели първо място в категорията си „Танц в инвалидна количка- соло“.
Светлин Карагьозов от Несебър, който преди броени дни участва в „Поп рок фест“ взе второ място в инструменталния жанр. Вокалната група към Общинската организация на хората с увреждания в Несебър бе отличена с трето място в категория „Вокал“ за ансамбли.
Едни от най-атрактивните участници безспорно бяха талантите от  Ансамбъла за жестови песни „Пеещите ръце“ от Перм, Русия. Хорът за патриотични песни „Надежда“ от Средец беше категорично оценен с първо място при песенните ансамбли. 
Гульназ Елеусизова от Караганда, Казахстан, за втора поредна година показа, че е най-добра в категория „Естраден вокал – соло“ и отново грабна първа награда. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета