Очаквайте скоро „Пернати фотострации“ в Морската градина - burgas.utre.bg

Очаквайте скоро „Пернати фотострации“ в Морската градина

06 август 2017, 13:47 | Светлина Еленова

Не само името е нестандартно, а и самите експонати, които представляват 20 фотографии, комбинирани с различни илюстративни изображения

"Пернати фотострации" се казва изложбата, която гости и жители на град Бургас могат да разгледат от 11 до 21 август в Морската градина. Не само името е нестандартно, а и самите експонати, които представляват 20 фотографии, комбинирани с различни илюстративни изображения.

"Фотострациите" са дело на двама млади и талантливи бургазлии - фотографът Борислав Христов и илюстраторът Мелина-Елина Бондокова. Те са част от инициативата "Бургас харесва младите".

Официалното откриване ще е на 11 август от 19:30 часа на Пантеона, като самата изложба ще е разположена на алеята от Пантеона към Експо център "Флора".

За по-любопитните, които искат да разберат как се случва сътворяването на такъв тип необичайна картина и тънкостите на снимане на диви животни, авторите организират и workshop, който ще се състои на 12 август, от 10:00 часа на укритията на Атанасовкото езеро.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета