Много танци в осмото издание на "Sun Tribe Open Air" - burgas.utre.bg

Много танци в осмото издание на "Sun Tribe Open Air"

16 юли 2017, 13:26 | Светлина Еленова

Фестивалът е с вход свободен и се реализира с подкрепата на Община Бургас

Осмото издание на фестивала "Sun Tribe Open Air" предстои на 28 и 29 юли в парк "Росенец" край Бургас. Програмата в двата фестивални дни ще представи диджеи и изпълнители в различни стилове. Вечерта ще започне с DJ сетове от DJ Happy, Junk Fool aka Funk Tool и DJ Mayo.  Хедлайнери на първата нощ ще са динозаврите НОКАУТ.Те са излизали на една сцена с Wu-Tang Clan, Grand Master Flesh, Busta Rhymes, Publick Enemy. НОКАУТ е група подгрявала House of pain, Jeru the damaja и др. Подгряваща група ще е младата формация ThaCrew и супер продуктивния Sistah, който тази година изкара албум, в който участват едни от големите имена на българската рап сцена. Вечерта ще продължи с миксовете на DJobry, Daft Dub и D!mono.

Втората фестивална вечер - 29 юли, по традиция е посветена на качествената транс музика. В програмата са включени сетове на ветераните в това направление SHROOMS и TRIPITALE,  през по-младите MARSHMELLOW и  PSIONIC та чак до наскоро излюпилите се DNAproces, SLIMEC PSY POWER и Dragon Pizza. 

Sun Tribe Open Air се провежда под открито небе на поляната до хижа Странджа, парк Росенец, на 15 километра южно от Бургас. Дотам може да се стигне както с автобус номер 5, така и с линиите, обслужващите Южното Черноморие. Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта, а именно свободният достъп.

Фестивалът е с вход свободен и се реализира с подкрепата на Община Бургас.

Повече информация ще намерите на: www.burgas.bg и актуални новини на страницата й във Фейсбук.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета