Картините на Стефан Божков дадоха старт на Арт потока - burgas.utre.bg

Картините на Стефан Божков дадоха старт на Арт потока

15 юли 2017, 15:47 | Светлина Еленова

Актьорите от театър „Иван Димов“ Хасково ще заемат сцената на читалището на 20 юли с постановката „Дубльори“

Второто издание на  „Арт поток“  започна с изложбата на Стефан Божков и приятели в Общински исторически музей- Царево. Събитието бе открито от кмета на общината Георги Лапчев, народния представител Диана Саватева и организатора Димитър Тодоранов.
В първата фестивална вечер  любителите на театралното изкуство се насладиха на  моноспектакъла „Дуенде“  с Татяна Лолова, по текстове на Ф.Лорка и Р.Апостолова. Кралицата на българския театър подари на публиката незабравимо изживяване, а тя разбира се получи за награда нестихващи аплодисменти.
Днес на сцената  НЧ „Георги Кондолов- 1914“ ще бъде превзета от  актьорите на театър Хасково с постановката „АКО РОНАЛДО БЕШЕ ЧЕХОВ”.
 „Пощенска кутия за приказки“  на 19 юли /сряда/ ще изпълни  лятното кино, със известни личности, които специално за публиката в Царево ще се отдадат на литературно четене, а от 23:00 часа ФЪНКИ,СТЕНЛИ/Тангра / И ГРАВИТИ КО обещават разтърсващ концерт. Входът ще бъде свободен за всички жители на морския град.
Актьорите от театър „Иван Димов“ Хасково ще заемат сцената на читалището на 20 юли с постановката „Дубльори“.

На 21 юли Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов ще участват в постановката на  Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“.
Последната фестивална вечер 22 юли е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на “Госпожа стихийно бедствие”.
 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета