Екоминистърът погна на проектите на зелените организации - burgas.utre.bg

Екоминистърът погна на проектите на зелените организации

18 май 2017, 16:30 | Светлина Еленова
  • Снимка:
    дарик

До месец и половина очаквам резултат, обяви в Бургас Нено Димов

Министърът на околната среда и водите Нено Димов е разпоредил пълен одит на всички проекти на т. нар. "зелени" организации. Това обяви той в отговор на журналистически въпроси в Бургас. Проверката е във връзка с подадени сигнали.

Министърът уточни, че пълната проверка е започнала вчера с негова заповед и ще се извърши от Инспектората на министерството. Ще бъде одитиран и последният сигнал за Поморийското езеро. Нено Димов посочи, че не може да прави предварителни констатации. При установяване на нарушения ще бъдат сезирани компетентните органи.Коментари (4)

Потребител
Аврамов
Разбира се че става дума за зелените НПО-та около Тома Белев, които печелят всички поръчки и цоцат пари от години. Време беше някой да им секне кранчето.
18 май, 23:27 ч.
Потребител
Иван Христов
Съд за далаверите на Тома Белев!
18 май, 21:29 ч.
Потребител
Милен
Директно да подготвят зелените проекти за прокуратурата и най-накрая да се сложи ред в екологията, и да се спре с точене на държавни пари под предлог, че са за природата, а после да се отклоняват тези средства.
18 май, 17:37 ч.
Потребител
Гено
правилно решение! А те ако са толкова чисти няма да мрънкат за проверките. но разбира се, не са и сега ще ореват орталъка
18 май, 17:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета