Талантливи деца ще отличат в 7-то издание на "Шанс за децата на България" - burgas.utre.bg

Талантливи деца ще отличат в 7-то издание на "Шанс за децата на България"

15 май 2017, 10:41 | Светлина Еленова

Във фоайето на театъра ще бъде открита благотворителна художествена изложба-базар

Фондация "Шанс за децата на България" и Бургаският център за млади таланти ще отличат най-успешните даровити деца с програмата си "Награди, стипендии и отличия". 
Церемонията ще се проведе на  19 май, петък, от 18:00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска".
Награди ще получат и финалистите от III-та регионална олимпиада по информатика, организирана съвместно с Бургаски свободен университет. Седмото издание на церемонията по награждаването е в навечерието на годишния празник на таланта и ще бъде съпътствано с официалната премиера на вече отличените дебютни спектакли на театрално арт студио към Център за млади таланти "Лили и Хрили" по текстове на Валери Петров и "Приказка за пътя" по Стефан Цанев. Режисьор е Румен Велев.
Гостите ще могат да се насладят и на модното ревю "Хоризонти" на участниците в проектите по моден дизайн "Дебют" и декоративно- приложни изкуства "Декорация и дизайн" с ръководител Албена Свещарова. 
Във фоайето на театъра ще бъде открита благотворителна художествена изложба-базар "Нарисувана любов". С творбите си децата, участници в проектите по изкуства  "Живопис и графика" и "Интериорен дизайн" с ръководител Таня Стоянова, ще покажат на публиката по оригинален и неповторим начин своя талант. Със събраните средства ще бъдат подпомогнати изяви на млади таланти и деца в нужда.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета