Уникалното хоро на ГЕРБ събра цял Бургас пред Общината /СНИМКИ/ - burgas.utre.bg
Alternative Media Group

Уникалното хоро на ГЕРБ събра цял Бургас пред Общината /СНИМКИ/

18 март 2017, 18:25 | Светлина Еленова

Стотици професионални танцьори, граждани и отличниците на Кабинета Борисов танцуваха заедно

Стотици танцьори от целия регион се включиха в най-голямото фолклорно надиграване в Бургас. Събитието бе организирано от ГЕРБ.
Идеята е по този начин да се популяризират българските традиции. Хорото днес поведе водачът на бургаската листа Ивелина Василева, а до нея бе бившият икономически министър от първия кабинет на Бойко Борисов Делян Добрев, който е създател на националната програма за саниране

По-рано днес, водачът на листата на ГЕРБ в Бургас - Ивелина Василева, заедно  с Делян Добрев, Димитър Бойчев и Жечо Станков се срещнаха с над 200 работещи в едно от най-бързо развиващите се предприятия в Бургаска област "Алтест".

Там те представиха програмата на ГЕРБ в областта на икономиката и социалната политика. Сериозният отбор на ГЕРБ, отговори на въпросите им за доходите и монополите. "Напълно реалистично е при такъв възходящ темп на икономиката, който само ГЕРБ може да осигури, в края на 4-годишния мандат минималната работна заплата да е 650 лв., а средната за страната - 1500 лв.
Поехме ангажимент за либерализация на енергийния пазар за всички хора", каза Ивелина Всилева. "Вие ще сте царете, вие ще решавате кой ще ви доставя тока при най-добри условия - така дружествата ще се борят да сте техен абонат", каза Жечо Станков.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета