Това са едни симпатични метъли, които пеят и чистят - burgas.utre.bg
Alternative Media Group

Това са едни симпатични метъли, които пеят и чистят

15 март 2017, 11:00 | Светлина Еленова

На първото турне, заедно с над 200 доброволеца-фенове събраха над 55 000 литра смет

Музикантите от група GRIMAZE отново тръгват на турнето “МЕТЪЛ ЗА СМЕТ 2” и минават и през Бургас.
Турнето ще включва концерти и събития за почистване на отпадъци в 9 български града, сред които Варна, Бургас, Севлиево, Плевен, Русе, София, Стара Загора, Велико Търново и Пловдив.

Миналата есен групата направи първото такова турне, в което заедно с над 200 доброволеца-фенове събраха заедно над 55 000 литра отпадъци от природата. Ето видео с кадри от турнето:

https://www.youtube.com/watch?v=eAO5t4m9Ck0

“Осъзнахме, че много ни харесва да имаме реална кауза зад музиката и бандата ни. Просто ни мотивира още повече. Есенното турне толкова много ни вдъхнови, заедно с всички приятели, които участваха в него, че решихме да го направим традиция. Просто е много яко да виждаме хората сплотени около нещо градивно за всички, за цялото общество и изобщо екосистемата, която сме. Така от град на град – вечер свирим и се зареждаме с метъл,  а на другия ден – чистим”.
Концертът в Бургас ще се състои на 18.03 – събота - в Бар  без Име, заедно с бургаската група Soulcore. Събитието е обявено с начало: 21:00, като входът ще е дарение с минимална стойност 4лв.

Почистването на другия ден ще бъде в Горичката край Меден Рудник.
Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета