Инж. Драгнев: Бургазлии ще решат кои автобусни линии предпочитат - burgas.utre.bg

Инж. Драгнев: Бургазлии ще решат кои автобусни линии предпочитат

05 март 2017, 16:08 | БургасУтре

В новата транспортна схема на града бях въведени две нови бързи линии

Бургазлии сами ще покажат кои линии предпочитат от градския транспорт в Бургас. Това каза за радио „Фокус“-Бургас инж. Петко Драгнев, управител на общинското предприятие„Бургасбус“ във връзка с последните промени в транспортната схема на градския транспорт в областния град, според които бяха въведени в движение автобусни линии Б11 и Б 12.

„Положителна е настройката на бургазлии относно последните промени с пускането на двете линии. И двете са доста натоварени. Следим ситуацията и там където има отлив на пътници ще разредим автобусите, а там където са натоварени – ще ги увеличим. Така че бургазлии сами ще покажат коя линия предпочитат“, подчерта инж. Драгнев.

Двете линии бяха пуснати в движение на 24 февруари и свързват комплекс „Меден рудник“ с ж.к. „Славейков и „Изгрев“ след направен задълбочен анализ на пътникопотка.

„Основната идея е повече жители на Бургас да ползват възможностите, които предлага градския транспорт, затова той се оптимизира спрямо тях“ , допълни инж. Петко Драгнев.Коментари (1)

Потребител
q
а защо платихте едни пари на консултантите?
05 март, 16:20 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета