300 картички, изработени от деца за Рождество Христово - burgas.utre.bg

300 картички, изработени от деца за Рождество Христово

14 декември 2016, 12:06 | Светлина Еленова

Официалното награждаване на победителите ще бъде на 15 декември в храм "Света Богородица"

Около 300 картички, изработени от деца и ученици на възраст от 6 до 18 години, се включиха в конкурса за коледна картичка "Рождество Христово". Конкурсът се провежда по традиция в навечерието на светлия празник и се организира от Центъра за подкрепа на личностното развитие-Бургас.
Участниците бяха разделени в четири възрастови групи, а използваната техника бе най- разнообразна. Това от своя страна значително затрудни журито от бургаски художници и специалисти в областта на изобразителното изкуство.
"Изборът на победители в конкурса е много труден, тъй като всички картички са много красиви и носят великолепните послания на своите автори", заяви Пепа Ангелова- директор на ЦПЛР- Бургас и член на журито.

Официалното награждаване на победителите в конкурса ще бъде на 15 декември /четвъртък/ от 16:30 часа в храм "Света Богородица", където ще бъдат изложени всички картички. Посетителите на храма ще имат възможност да закупят картичките до края на празниците, а събраните средства ще бъдат използвани за благотворителност.
Победителите в конкурса за коледна картичка "Рождество Христово" ще получат грамота и предметна награда, осигурени от ЦПЛР- Бургас и спонсори.



Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета