Dess и Alek Sandar с двойна видео премиера на Какао - burgas.utre.bg
Alternative Media Group

Dess и Alek Sandar с двойна видео премиера на Какао

16 юли 2013, 06:30 | Burgasutre

Феновете ще видят впечатляващи кадри, заснети с хеликоптер

Двойна премиера на видеата към парчетата "Baby" на Dess и "You&Me" на Alek Sandar и Dess ще има този четвъртък в Bedroom на Cacao Beach.

Клиповете бяха заснети в края на юни в Свети Влас, к.к. Елените и край Слънчев бряг. Видеата са имиджови, но със завладяваща лятна история, а феновете ще имат възможността да се насладят на впечатляващи кадри, заснети с хеликоптер.

Луксозна моторна яхта и специални ефекти на терен са включени във висококачествената full HD картина, която е постигната с кино камера RED.  

Продукциите покриват световните стандарти на звучене и визия, което ще позволи за първи път два български клипа да се завъртят в ефира на МТВ Бразилия и Латинска Америка. Режисьор на видео продукциите е Николай Павлов, а оператор – Томислав Михайлов – Чочо. 

Специално за премиерата в четвъртък на Cacao Beach за втори път у нас пристига мултижанровия артист Yozmit.

Южнокорейският изпълнител живее в Ню Йорк, където показва своите спектакли, съчетаващи театър, мода, танци, примесени с поп култура и митология. Yozmit ще изпълни кратък пърформанс - поздрав за българската публика. 

Dess и Alek Sandar очакват своите фенове, които са наблизо на морето и искат първи да видят новите клипове на любимите си изпълнители. Шоуто ще започне в 20 ч. пред Bedroom Beach, където ще получат специални покани и блестящ старт с енергийните напитки на звездите и модните икони - f18 и f88.

"Това е начин да споделим празника си не само с наши колеги, но най-вече с феновете, които истински обичаме, защото те са нашето вдъхновение", споделят Dess и Alek Sandar.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета