С операции за милион украинска моделка стана живо Барби - burgas.utre.bg
Alternative Media Group

С операции за милион украинска моделка стана живо Барби

26 април 2012, 17:05 | БургасУтре
  • Снимка:
    vk.com

Приликата e наистина е поразителна, но за това спомагат не само скалпел, но и професионален сценичен грим, както и допълнителна обработка на снимките

Украинската моделка Валерия Лукянова плати близо 1 млн. долара за пластични операции, които да я направят да изглежда като истинска Барби.

21-годишното момиче вложило точно $800 хил., за да се сдобие с чертите на пластмасовата кукла, съобщава vesti.bg.

Приликата с Барби наистина е поразителна, но за това спомагат не само скалпел, но и професионален сценичен грим, както и допълнителна обработка на снимките с компютърни програми, за да се постигне порцеланова гладкост на кожата.

И макар клипове с нейни снимки в YouTube да се радват на голям брой кликове, това не значи непременно, че мнозинството одобрява постъпката на момичето.

Според повечето от потребителите на сайта за видеосподеляне идеята на Валерия е налудничава.

И тъй като в последните дни Лукянова се превърна в истинска сензация, не се забавиха и професионални коментари.

Според проф. Дани Левин от университета в Бостън, например, това момиче поставя пред обществото въпроса до колко трябва да сме обсебени от идеята за съвършенство и какво точно се счита за перфектно към момента.

Появиха се дори нападки към компанията производител на известните кукли:

"Откакто "Барби" се появиха на пазара, от малки момиченцата мислят само за това какви нови дрехи трябва да имат куклите им и как да бъде подредена косата им. Малките момичета днес искат да бъдат "Барби" и се вживяват в образа й още от най-ранно детство", е всеобщото мнение.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета